Blog

Bu sayfada Kaz ve kaz ürünleri hakkında detaylı bilgileri bulacabileceğiniz blog yazılarını yayınlanmaktadır.

Perşembe, 12 Aralık 2019 / Published in Kaz
Sezonun En Verimli Kazlarını Kaçırmayın
Perşembe, 11 Nisan 2019 / Published in Kaz
Kaz Eti Yemenin Faydalari Nelerdir
Bahar aylarında bakımı, kuluçka dönemi geçirilen kazların yaz aylarında eti dondurularak, kurutularak veya tuzlanarak kış aylarında yemek için hazırlanır. Genellikle kış aylarında tüketilen kaz eti, vucüt direncini arttırır, soğuklara karşı sağlığımızı korur. Bol vitamin kaynağı olan kaz eti hem çok lezzetli hemde oldukça faydalı bir et türüdür.
Çarşamba, 27 Mart 2019 / Published in Kaz
Kazların Genel Ozellikleri
Kaz yetiştiriciliği genel olarak yaygın olmasa da kazların faydaları oldukça fazladır. Türkiye’de çoğunlukla Kars, Erzurum, Ağrı taraflarında yaygındır. Bu bölgede yaşayan insanların çoğu, geçimini bu şekilde sağlamaktadır. Kaz yetiştiriciliği özen isteyen fakat oldukça karlı bir yatırımdır. Dünya da kaz üretimi yapan başlıca ülkeler; İngiltere, Kanada, ABD, Çin, Polonya, Çekoslovakya, Fransa, Bulgaristan, Rusya ve İtalya’dır. Bu ülkeler çoğunlukla kaz

İLETİŞİM

Blog sayfamız hakkında bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TOP